WorkshopsWorkshops

Een workshop moet leerzaam zijn, maar vooral ook gezellig. Wij kunnen daar voor zorgen.

Gezellig met vriend(innen), collega's of familie onder het genot van een kop koffie/thee en wat lekkers een mooie taart maken of cupcakes bekleden.

 

Wij werken op locatie, b.v. bij u thuis of de bedrijfskantine. Voor kleine groepjes (maximaal 3 personen) kan de workshop eventueel ook op ons eigen adres plaats vinden.

 

Workshop basistaart

U gaat een ronde taart van 20 cm doorsnijden, vullen met jam en banketbakkersroom. U leert de taart afsmeren met botercrème en deze vervolgens te bekleden met marsepein in een door u gewenste kleur. Daarna kunt u de taart versieren met diverse uitstekers en vormen. De workshop kan ook een thema bevatten passend bij het seizoen. Na afloop neemt u de taart mee naar huis in een taartdoos.

Deze workshop (max 6 personen) duurt circa 3 uur en de kosten voor deze workshop zijn € 40 p.p.

 

Workshop cupcakes

Tijdens deze workshop gaat u cupcakes bekleden en versieren met fondant. Allemaal het zelfde of allemaal anders, u mag het zeggen. We kunnen ook een thema hanteren, denk aan Valentine, het voorjaar, Pasen, de herfst of Kerst. Dit gebeurt allemaal met de ruim aanwezige uitstekers en mallen. Na afloop neemt u de cupcakes mee in een daarvoor geschikte doos. Er worden 6 cupcakes gedecoreerd. Wilt u er meer decoreren? Alles is bespreekbaar.

Deze workshop duurt circa 2 tot 3 uur en de kosten voor deze workshop zijn € 18 p.p.